Gamblerství, jako forma závislosti - Průchová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá patologickým hráčstvím a jeho problematikou. Zaměřuje se především na možnosti léčby patologického hráče a vlivy této chorobné závislosti na rodinu a rodinné vztahy. Shrnuje hlavní informace o průběhu nemoci i její následné léčby. Jako celek pak ukazuje na závažnost tohoto rozmáhajícího se problému.
Gambling as form of dependence
Keywords: patologická závislost; gamblerství; léčba; vlivy; problémy; pathological dependence; gambling; treatment; influences; problems