Využití nástrojů webové analytiky v prostředí e-commerce - Přibyl, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku využívání nástrojů webové analytiky v prostředí e-commerce, konkrétně v podniku AJ Trade s.r.o. V první kapitole půjde o teoretické vymezení problematiky e-commerce s hlubším zaměřením na využití nástrojů webové analytiky v oblasti online reklamy. Následně bude provedena webová analýza s využitím nástrojů webové analytiky, které jsou v podniku AJ Trade s.r.o. využívány. Na základě provedené analýzy budou stanoveny návrhy vedoucí ke zlepšení situace v oblasti internetové reklamy v podmínkách podniku AJ Trade, s.r.o. Poslední část práce spočívá ve zhodnocení stanovených návrhů vedoucích ke zlepšení situace v oblasti internetové reklamy v podmínkách podniku AJ Trade, s.r.o.
Using web analytics tools in e-commerce
Keywords: nástroje webové analytiky; e-commerce; e-shop; internetový marketing; PPC systémy; web analytics tools; e-commerce; e-shop; internet marketing; PPC systems