Posouzení provozního konceptu vysokorychlostní trati Praha - Most - Hanzlík, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce se zabývá dopravně-technologickými úlohami, které jsou součástí vypracování studie proveditelnosti pro vysokorychlostní odbočnou větev (Praha) - odbočka Veltrusy - Most. Mezi dopravně-technologické úlohy patří výpočet cestovních dob, u vlaků nákladní dopravy výpočet mezní zátěže, sestavení jízdního řádu a kapacitní posouzení.
Assessment of the operational concept of the high-speed railway line Praha - Most
Keywords: posouzení konceptu; vysokorychlostní trať; Praha; Most; assessment; concept; high-speed railway line; Praha; Most