Náhrada kompresoru 3 DSK 75 u vozidel řady 814 - Melša, Josef (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá rekonstrukcí pomocných strojů motorového vozu ČD řady 814 ( dříve řada 810). Podstatou řešení je náhrada původního kompresoru 3DSK 75. Cílem práce je návrh této rekonstrukce s co nejnižšími finančními náklady.
The replacement of compressor 3DSK 75 used on vehicles class 814
Keywords: kompresory; konstrukce; návrhy; motorové vozy; Rekonstrukce