Voltametrické stanovení nitrosloučenin jako součást tribotechnické diagnostiky motorových olejů - Vojtěchová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2006)
Vypracování voltametrického stanovení nitrolátek v motorových olejích.
Voltammetric determination of nitrocompounds as a part of tribotechnical diagnostic of engine oils
Keywords: voltametrie; nitrosloučeniny; motorové oleje