Možnosti aplikace regionální politiky Evropské unie do podmínek České republiky - Podhrázký, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá problematikou strukturální a regionální politiky v zemích EU a ČR.
Possibilities of application of the regional policy of the EU into conditions of the Czech republic
Keywords: Regionální politika; Strukturální fondy; Evropská Unie