Zemědělství ČR ve společné zemědělské politice Evropské unie - Brzáková, Petra (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce se zabývá současným stavem českého zemědělství, jeho dalším vývojem, možnostmi a zároveň dopady souvisejícími se vstupem ČR do Evropské unie.

The bachelor work deal with state-of-the-art Czech agriculture, his advancement, possibility and at the same time impacts related entrance Czech republic to the European union.
Agriculture of the Czech republic in common agricultural policy of the European union
Keywords: agricultural policy; Agriculture; Integration; Grant; Institution; Structural Funds; reforms; zemědělská politika; zemědělství; Integrace; Dotace; instituce; Strukturální fondy; reformy