Analýza hospodaření municipality - Chour, David (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce hodnotí současný vývoj hospodaření municipalit, příjmů a výdajů, důležitost municipálního majetku. Provedena byla analýza hospodaření města Skuteč, a to na základě vývoje rozpočtu, rozvoje města - investiční výstavby a salda hospodaření.
Analysis of municipal economy
Keywords: municipalita; municipální rozpočty; hospodaření obcí; rozpočtová politika; příjmy; výdaje; Dotace