Specifika mezinárodního marketingu - Jirout, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje a řeší konkrétní problémy vznikající českým firmám při obchodní činnosti se zahraničím. Příkladem je TVAR, výrobní družstvo Pardubice.
Specifics of international marketing
Keywords: mezinárodní marketing; mezinárodní obchody; firmy