Vytvoření a aktualizace grafické vrstvy skládek v prostředí ArcView - Hipská, Naděžda (Univerzita Pardubice, 1997)
Teoretická část rozebírá možnosti využití digotální fotogrammetrie v geografických informačních systémech a věnuje se výkonu státní správy v odpadovém hospodářství. Praktická část je ukázkou aktualizace tematické grafické vrstvy v prostředí programu ArcView 3.0.
Formation and modernizing of the graphic layer of the dumps using ArcView
Keywords: skládky; Odpady; Odpadové hospodářství; Geografické informační systémy; fotogrammetrie; ortofotomapa; ArcView