Analýza zadlužení domácností - Rolová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce se zabývá vývojem zadlužení domácností v letech 1999 - 2006. Jsou v ní obecně popsány úvěrové produkty bank týkající se domácností. V praktické části je pak uveden vývoj úvěrové zadluženosti domácností v jednotlivých letech, predikce úvěrové zadluženosti v budoucnu a také vlastní zhodnocení.
The analysis of insolvency of families
Keywords: insolvency; products; credits; Zadluženost; produkty; úvěry