Podnikatelský záměr začínajícího podnikatele - Rosulek, David (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na tvorbu podnikatelského plánu. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se věnuje teoretickým aspektům tvorby podnikatelského plánu. V druhé části je vypracován konkrétní podnikatelský plán pro založení kavárny. Cílem této práce je vytvoření podnikatelského plánu včetně marketingové analýzy a finančního plánu, zpracování výhledu do dalších let a navržení doporučení pro další podnikání.
Business plan of a beginning entrepreneur
Keywords: podnikatelský záměr; podnikatelský plán; finanční plán; marketingová analýza; podniky; business plan; financial plan; marketing analysis; business