Design a tvorba prezentací s využitím multimédií - Dostálová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem bakalářské práce je vytvoření konkrétního návodu na tvorbu efektivních a poutavých prezentací s využitím aplikace PowerPoint, který by mohl být využit v praxi v oblasti firemní prezentace. Práce kombinuje základní principy vizuálního designu s praktickými tipy na lepší využití obrázků, videí a dalších vizuálních prvků. Pomocí práce se čtenář dozví, jak správně strukturovat obsah a jakým způsobem udržet pozornost publika. Tato práce je zaměřena na zlepšení schopností vytvářet profesionální prezentace, které jsou nejen vizuálně zajímavé, ale také komunikačně efektivní.
Design and creation of presentations using multimedia
Keywords: prezentace; PowerPoint; multimediální prvky; vizuální design; písmo; barvy; presentation; PowerPoint; multimedia elements; visual design; font; colors