Informační management ve vybraném podniku - Novotný, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce pojednává o informačním managementu a jeho jednotlivých aspektech v prostředí výrobního a montážního podniku UNICON, spol. s r.o. Komplexně hodnotí současný stav z hlediska informační strategie, politiky, role informačního manažera, informačního auditu a auditu informačního systému. V práci je popsán informační systém fungující ve firmě a je provedeno modelování informačních toků. V poslední kapitole jsou formulovány návrhy zlepšení.
Information Management in Selected Company
Keywords: Informační management; informační systémy; informační toky; informace; Information management; information systems; information flows; information