Motivace seniorů v Univerzitě třetího věku - Krajíčková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce se v úvodu zabývá charakteristikou motivace. Dále se práce zaměřuje na celoživotní vzdělávání, zejména pak na jeho dva subsystémy - vzdělávání dospělých a vzdělávání seniorů. Práce také zkoumá motivaci seniorů v Univerzitě třetího věku v Pardubicích. Cílem práce je přiblížit problematiku stárnutí a stáří.
A motivation at the University of third age
Keywords: motivace; celoživotní vzdělávání; stárnutí; stáří; senioři; motivation; lifelong learning; aging; old age; seniors