Nové kultivační techniky v mikrobiogii - chromogenní média - Vašková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce podává informace o chromogenních médiích pro detekci bakterií a kvasinek dostupných v ČR.
New cultivation techniques in microbiologicae diagnostic - chromogenic media
Keywords: kultivační metody; chromogenní média