Marketingové řízení organizace Tvar Pardubice, v.d. - Jirout, Petr (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje a řeší konkrétní problémy vznikající českým firmám opři obchodní činnosti se zahraničím. Příkladem je Tvar, výrobní družstvo Pardubice.
Marketing managemnet of enterprise Tvar v.d. Pardubice
Keywords: Tvar Pardubice; mezinárodní marketing; Zahraniční obchod