Základní pojmy digitálního videa - Horáček, Václav (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá představením základních pojmů digitálního videa a jejich použitím v praxi. Věnuje se vytváření vzdělávacích materiálů ve formě krátkých videí pro studenty. Celý proces tvorby videa je demonstrován právě na vytvořených vzdělávacích videích.
The basic concepts of digital video
Keywords: digitální video; vzdělávací materiály; preprodukce; produkce; postprodukce; digital video; educational materials; preproduction; production; postproduction