Systém odměňování v MPH Medical Devices,s.r.o. - Doležalová, Zlata (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce je věnována problematice systému odměňování zaměstnanců ve společnosti MPH Medical Devices, s. r. o. V první části práce se zaměřuji na vysvětlení pojmů souvisejících s podnikem a konkrétní právní formou společnosti. V další části uvádím teoretický popis odměňování a druhů mezd v ČR. V praktické části je charakterizována společnost MPH Medical Devices, s.r.o., její historický vývoj a současný výrobní program. Následuje analýza konkrétního systému odměňování zaměstnanců v této společnosti.
Remuneration System in MPH Medical, s.r.o.
Keywords: řízení lidských zdrojů; podniky; společnost s ručením omezeným; odměňování; mzdy; společnost MPH Medical Devices s. r. o; Human Resource Management; business; limited company; remuneration; wage; MPH Medical Devices Company Ltd