Možnosti zavedení linky MHD do ulice Na Labišti - Jelínek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem práce je analýza možností zavedení linky MHD do ulice Na Labišti v Pardubicích. V Práci bude provedena analýza přepravního potenciálu, vytipována vhodná trasa a místa pro umístění zastávky, včetně dopadu na statickou dopravu. Dále budou zjištěny možnosti zapojení této zastávky do současného systému MHD v Pardubicích.
Possibilities of introduction of the public transport line to Na Labišti street
Keywords: MHD; terminály; zastávky MHD; linky MHD; spoje; public transport; terminals; public transport bus-stops; public transport lines; connection