JDF v polygrafických informačních systémech - Göblová, Miroslava (Univerzita Pardubice, 2006)
Charakteristika značkovacích jazyků, popis jazyka XML, charakteristika IS CICERO, využití JDF v polygrafii a informačních systémech.
JDF in graphic arts information systems
Keywords: jazyk XML; formát JDF; automatizace procesů