Identifikace a autentizace zaměstnanců krajského úřadu. - Vaněk, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2007)
Tématem bakalářské práce je identifikace a autentizace zaměstnanců krajského úřadu. Cílem této práce je sestavit ucelený přehled současného stavu identifikace a autentizace zaměstnanců krajského úřadu Pardubického kraje a nalezení potencionálních nedostatků spolu s návrhem řešení těchto nedostatků. Objasněny jsou základní pojmy z oblasti identifikace a autentizace, jednotlivé druhy autentizačních metod a legislativa k problematice se vztahující. Dále se práce zaměřuje na analýzu jednotlivých procesů autentizace prováděných zaměstnanci krajského úřadu Pardubice spolu s návrhem zavedení profesní čipové karty zaměstnance krajského úřadu.
Identification and authentication of employees of the regional authority
Keywords: Identification; Authentication; attendance systems; acces systems; chip cards; Identifikace; Autentizace; docházkové systémy; přístupové systémy; čipové karty