Pokročilé metody zpracování fotografií v programu Adobe Photoshop - Starý, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2009)
Hlavním tématem jsou pokročilé metody úprav fotografií v programu Adobe Photoshop. Tato práce popisuje moderní grafické formáty, které se používají k ukládání fotografií. V praktické části je vytvořena jednoduchá internetová aplikace.
Advanced methods of image processing in Adobe Photoshop
Keywords: Adobe Photoshop; Photos; Graphics; Graphic formats; Adobe Photoshop; Fotografie; Grafické formáty; Grafika