Analýza rizik města Kolína - Severová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce je zaměřena na analýzu rizik města Kolína.První část provádí vysvětlení základních pojmů - hrozbu,riziko a jejich analýzu.Vymezuje konkrétní hrozby a rizika města Kolína.V druhé části je provedena deskripce (metodiky a průběhu)a vyhodnocení dotazníkového šetření o bezpečnosti v Kolíně,kterého se aktivně zúčastnilo 130 respondentů . V závěru zvýšení bezpečnosti v Kolíně.
Risk Analysis of Kolín