Pojištění domácností v České republice - Borovská, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce podává ucelený přehled současného stavu pojišťovnictví v oblasti pojišťení majetku se zaměřením na pojišťení domácnosti. Práce je koncipována tak, aby čtenáře nejprve uvedla do problematiky a seznámila s obecnými otázkami, které se týkají majetkového pojištění a pojištění domácností u pěti předních pojišťovacích společností nabízejících tento produkt na českém pojistném trhu.
Household insurance in the Czech republic
Keywords: pojištění; pojištění domácnosti; Česká Republika