Ošetřovatelský proces u pacienta s chronickým selháním ledvin - Jechová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2006)
Bakalářská práce popisuje ošetřovatelský proces u pacienta s chronickým selháním ledvin. Skládá se z teoretické části, která charakterizuje onemocnění. Praktická část se skládá z klinické a ošetřovatelské části. Klinická část popisuje průběh onemocnění pacientky. Ošetřovatelská část se věnuje ošetřovatelskému procesu dle modelu Gordonové a jednotlivým ošetřovatelským diagnózám.
The nursing process in patient with chronic kidney failure
Keywords: Chronické selhání ledvin; onemocnění ledvin; Ledviny; léčba; Hemodialýza; transplantace; ošetřovatelské diagnózy; ošetřovatelský proces; Ošetřovatelská péče; ošetřovatelské standardy; model Gordonové