Možnosti zlepšení integrovaného dopravního systému v Moravskoslezském kraji - Urbančík, Petr (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného stavu integrovaného dopravního systému v Moravskoslezském kraji, návrh řešení ke zlepšení systému a vyhodnocení navržených opatření.
Possibilities of integrated transport system improvement in the Moraviansilesian region
Keywords: Integrovaný dopravní systém; Veřejná doprava; Moravskoslezský kraj