Elektronický hlásič záběru s příposlechem - Kukla, Jiří (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce popisuje funkci elektronického hlásiče záběru a vzdáleného příposlechu, používaných pro detekci a následnou indikaci záběru ryby. V jednotlivých kapitolách jsou popsány bloky, ze kterých se skládá obvod hlásiče a příposlechu. Vždy na konci kapitoly je zobrazeno celkové schéma zapojení. V jednotlivých blocích je pak vysvětlena vlastní funkce a jaká součástka, či jaké zapojení bylo vybráno pro praktickou realizaci.
Electronic alarm with remote signaling
Keywords: alarms; receiver; indication; ATmega; detection; control units; hlásiče; příposlech; detekce; indikace; řídící jednotky