Informovanost žen o období těhotenství - Pištínková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2022)
Tato bakalářská práce je teoreticko-průzkumná a věnuje se informovanosti žen o období těhotenství. Teoretická část práce se zabývá obdobím těhotenství, jako jedním nejvýznamnějším obdobím života ženy. Pojednává o prenatálních prohlídkách a správné životosprávě těhotné ženy. Průzkumná část práce zkoumá informovanost žen o období těhotenství. Výstupem praktické části je vytvoření informačního letáku se základními informacemi o těhotenství, který byl sestaven na základě odborné literatury.
Women's knowledge of pregnancy
Keywords: diagnostika; informovanost; prenatální péče; těhotenství; vyšetření; životospráva; diagnostics; awareness; prenatal care; pregnancy; examination; nutrition