LOKALIZACE SLOŽITÝCH OBJEKTŮ PRO BIN PICKING POMOCÍ REALSENSE SYSTÉMU - Brtek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce je zaměřena na vytvoření aplikace pro lokalizaci předmětů pro Bin Picking. Teoretická část je zaměřena na popis lokalizačních algoritmů, Bin pickingu a systému Intel Realsense. V praktické části je hlavním cílem vytvořit aplikaci, která je schopná určit polohu předmětu v prostoru pomocí 3D kamery. Součástí je i implementace algoritmů a jejich vyhodnocení.
COMPLEX OBJECT REGISTRATION FOR BIN PICKING PROBLEM USING INTEL REALSENSE DEVICE
Keywords: Bin Picking; realsense; iterative closest point; random sample consensus; Bin Picking; realsense; iterative closest point; random sample consensus