Struktura veřejné správy se zřetelem k postavení občana - Hloušková, Hana (Univerzita Pardubice, 1995)
Cílem práce je nalézt odpověď na otázku, jak se člověk, občan ČR, dovolává svého práva. Co může dělat, když vidí kolem sebe bezpráví a nespravedlnost.
Keywords: Státní správa; samospráva; občané; Lidská práva; obce; úřady; veřejná správa