Postup při vyšetřování příčin leteckých nehod - Kareš, Vít (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce analyzuje platné právní předpisy týkající se vyšetřování příčin leteckých nehod a incidentů v Evropské unii s přihlédnutím k národním právním předpisům v České republice. Dále navrhuje jejich možné úpravy a zabývá se možností implementace těchto úprav do právních předpisů týkající se vyšetřování příčin leteckých nehod a incidentů.
Investigation procedures of aviation accidents and incidents
Keywords: incidenty; letecké nehody; vyšetřování; postupy při vyšetřování; incidents; aviation accidents; investigation; investigation procedures