Rekonstrukce železničního uzlu Pardubice - Vávrová, Monika (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce je zaměřena na řešení dopravní situace a technického stavu.
Rekonstruction of the railway junction Pardubice
Keywords: modernizace; nástupiště; Pardubice; přeložka; rekonstrukce; železniční koridor; železniční stanice