Výdaje na kulturu v municipálních rozpočtech - Novotná, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem této práce je pokus o nastínění problému týkajícího se vynakládání finančních prostředků z municipálních rozpočtů směřujících do oblasti kultury.
Keywords: municipalita; rozpočet; výdaje; Kultura; Nový Bydžov; Hořice; Ústí nad Labem; Hradec Králové