Možnosti financování rozvojových projektů z fondů EU - Rutová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Cílem této bakalářské práce je charakterizovat fondy Evropské unie a operační programy, průběh implementace projektu na Magistrátu města Brna a popsat pravidla poskytování finančních prostředků. Dále tyto poznatky shrnout a ukázat jejich použití na konkrétní studii proveditelnosti projektu. Nejdříve jsou zde popsány jednotlivé fondy a regionální politika Evropské unie a druhy operačních programů, v další části průběh implementace projektu na Magistrátu města Brna a také vypracována studie proveditelnosti neinvestičního projektu.
Funding Possibilities of Development Projects from EU Funds
Keywords: Evropská unie; fondy; operační programy; studie proveditelnosti; implementace projektů; European Union; funds; operational programmes; feasibility study; project implementation