Dopady cestovního ruchu na životní prostředí Krkonošského národního parku (na příkladu lyžarského střediska Horní domky v Rokytnici nad Jizerou) - Bernatová, Petra (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá střety zájmů ochrany přírody a rekreačních aktivit krkonošských středisek
The Impact of tourism on the Krkonoše national park environment (using the example ski centre Horní domky in Rokytnice upon Jizera)
Keywords: Cestovní ruch; Krkonošský národní park; lanová dráha; lyžování; Životní prostředí