Vězeňská služba ČR - Černá, Iveta (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce je zaměřena na analýzu Vězeňské služby České republiky. Práce popisuje historii vězeňství na českém území, organizaci a fungování věznic a vězeňské služby v současnosti. Praktická část se zabývá zaměstnaností odsouzených v Hradci Králové.
Prison Service of the Czech Republic
Keywords: věznice; vězeňská správa; vězeňství; Česká republika; prison; prison administration; Czech Republic