Nahrazení systému předplatních časových jízdenek systémem čipových karet u IDS v České republice - Pastrňák, Michal (Univerzita Pardubice, 2000)
Analýza současného stavu odbavovacích systémů, návrh odbavovacího systému založeného na čipových kartách, charakteristika přechodového období, vyhodnocení přínosu.
The replacement of the long-term season tickets by the chip-cards system in the integrated transport systems of the Czech republic
Keywords: Integrovaný dopravní systém; odbavovací systémy; čipové karty