Návrh výukového panelu bezpečnostních prvků karoserie - protinárazové výztuhy bočních dveří - Kořínek, Jan (Univerzita Pardubice, 2011)
Předložená bakalářská práce je zaměřena na využití a uplatnění bočních protinárazových výztuh používaných ve dveřích automobilů. Zabývá se i dalšími bezpečnostními prvky používanými ve vozidlech, které napomáhají ochraně posádky při bočním nárazu. Součástí této práce je i výukový panel.
Draft security educational panel bodywork - anti-shock side door reinforcements
Keywords: protinárazové výztuhy; bezpečnost; automobily; doprava; side reinforcement; safety; cars; transport