Výkon kompetencí MěÚ Semily v oblasti sociální politiky - Bláhová, Alena (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce pojednává o činnosti Městského úřadu Semily, konkrétně odboru sociálních věcí, v oblasti sociální politiky. Zkoumá, jaké nástroje má odbor k dispozici při její realizaci a v jaké míře jsou v praxi využívány. Nedílnou součástí práce je také stručný popis vývoje komunitního plánování v mikroregionu Semilsko.
Activity of the municipal office concerning social policy in Semily
Keywords: městské úřady; Komunitní plánování; program rozvoje města; dávky pomoci v hmotné nouzi; sociálně právní ochrana dětí; minicipal offices; Community Planning; town development plan; benefits of assistance in material need; social and legal protection of children