POROVNÁNÍ TRAMVAJOVÉHO PROVOZU VE VYBRANÝCH MĚSTECH ITÁLIE A ČESKÉ REPUBLIKY - Uhlář, Matouš (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářské práce se zabývá tramvajovým provozem v České republice a Itálii. Jsou zde porovnány všechny tramvajové sítě v obou zemích podle základních ukazatelů. Následně je podrobně rozebrána tramvajová doprava v Praze a Miláně. Závěr práce je věnován odlišnostem provozů.
COMPARISON OF TRAM TRAFFIC IN SELECTED CITIES OF ITALY AND THE CZECH REPUBLIC
Keywords: tramvaje; dopravní geografie; Praha; Milán; tramvajové provozy; trams; traffic geography; Prague; Milan; tram traffic