Řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku - Forman, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2024)
Cílem bakalářské práce je na základě vybraných oblastí řízení lidských zdrojů (přijímání zaměstnanců, mobilita, komunikace a pracovní vztahy na pracovišti) zhodnotit daný podnik a definovat návrhy na zlepšení. Teoretická část práce se zabývá popisem řízení lidských zdrojů a jejich aktuálními trendy, formami a vymezením konkrétních oblastí. V praktické části bylo provedeno šetření na vybrané části v hotelu Chateau Mcely. Praktická část obsahuje dva rozhovory se zaměstnanci podniku, zaměřené právě na problematiku řízení lidských zdrojů. Závěr práce zahrnuje hodnocení podniku a návrhy na zlepšení.
Human resource management in a selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; Chateau Mcely; personální plánování; přijímání; komunikace; pracovní vztahy; mobilita; human resources management; Chateau Mcely; staff planning; recruitment; communication; workplace relations; mobility