Strategie rozmístění logistických center na území ČR - Usturoi, Denis (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zabývá optimálním rozmístěním logistických center na území ČR. Pro volbu rozmístění logistických center byly použité metody vícekriteriální analýzy a heuristická metoda Ardolana. Dále je práce zaměřená na analýzu kritérií ovlivňující volbu rozmístění LC. Následně na základě výše uvedených metod a analýzy je navrženo rozmístění LC na území ČR.
The location strategy of logistic centres in the Czech Republic
Keywords: logistická centra; strategie rozmístění; kritéria pro alokace; Česká Republika; logistic centres; locations strategy; allocation criteria; The Czech Republic