Hydraulické pérování automobilů značky Citroën - Maceška, Pavel (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá vývojem automobilů s hydropneumatickým pérování, které se stalo tradicí značky Citroën. Následně jsou v tabulce přehledně zpracovány názvy pérování, jejich charakteristické prvky a zařazení do řetězce výroby. Práce je zakončena subjektivním pohledem do budoucnosti a předpokládanými trendy vývoje v tomo odvětví automobilového průmyslu.
Hydropneumatic suspension of Citroën cars
Keywords: automobilový průmysl; Citroën; hydropneumatické pérování