Marketingový průzkum trhu pro pobočku DHL v Liberci - Stejskal, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá zjištěním informací o velikosti trhu pro expresní mezinárodní přepravu zásilek, povědomí o kurýrních službách v regionu Liberec a zjištění podílu na trhu pro DHL a ostatní konkurenční společnosti.
Keywords: Marketingový výzkum; trh; kurýrní služby; Management; mezinárodní firmy; DHL; Liberec