Návrh řešení skladového hospodářství - Suchánek, Marek (Univerzita Pardubice, 2016)
Bakalářská práce ve společnosti KASI, s.r.o. se zaměřuje na skladové hospodářství. První část analyzuje současnou strukturu podniku. Druhá část obsahuje návrhy řešení pro zlepšení aktuálního stavu skladové plochy.
Proposed solution of the warehouse management
Keywords: balení; skladové hospodářství; sklad; paletizace; výrobky; packaging; warehouse management; warehouse; palletizing; ware