Analýza trendů v oblasti finalizace polygrafických produktů - Stejskalová, Helena (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je věnována nestandardním metodám reklamy využitím různých příloh do časopisů, katalogů apod. Vedle charakteristiky těchto metod navrhuje také technické řešení problematiky např. linky pro mailing.
Analysis of trends in final expediting of printed products
Keywords: polygrafie; reklamní přílohy; vlepování příloh