Optimalizace provozu a ekonomiky dopravy ve firmě TRANSGAS,a.s. - Matýs, Jakub (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce věnovaná popisu stávajícího stavu útvaru autodopravy PŘ TG, možnostem jeho optimalizace a také návrhům optimalizace na jiných pracovištích.
The optimization of the transport management and financing of the firm TRANSGGAS, Inc.
Keywords: Optimalizace; Doprava; provoz; Transgas, a.s.