The concept of pipe-dreams in the plays of Eugene O´Neill - Hřib, Jakub (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce rozebírá význam konceptu sebeklamu ve dvou hrách amerického dramatika Eugena O´Neilla the Iceman Cometh a Long Day´s Journey into Night.
Koncept sebeklamu v díle Eugena O´Neilla
Keywords: O´Neill, Eugene; americké drama; sebeklam