Analýza logistického systému ve vybraném podniku - Volková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu logistického systému ve vybrané organizaci. V první části práce jsou vysvětleny jednotlivé logistické pojmy. Dále se práce zabývá logistickými činnostmi, objasňuje jejich řízení, kalkulace, náklady na logistické činnosti a cesty zvyšová-ní efektivnosti. Ve druhé části je představen podnik, jsou analyzovány jednotlivé logistické činnosti v podniku a pomocí několika ukazatelů je provedeno jejich hodnocení.
Analysis of the logistics system in the selected company
Keywords: logistika; náklady na logistické činnosti; efektivnost výkonů; hospodárnost; podniková logistika; logistics; costs of the logistics expenses; efficiency of performance; economy; company logistics